onsdag 26 december 2012

Jaha då var årets mysigaste helg över. Härliga gäster, fina julklappar och god mat. Årets tomte blev succe, barnbarnen som nu börjat undra om tomten finns.. om det är någon som klär ut sig... om man vågar säga till kompisar att man tror på tomten. Axel hade googlat tomten strax innan jul och funnit att tomten är död.

Strax efter Kalle Anka på julafton kommer en hjulbent tomte uppför backen (han hade kommit med båt). Barnen insåg att alla var på plats och ingen kunde ha klätt ut sig... detta var ju den riktiga tomten, han hade inte ens mask på sig utan riktigt grått skägg och glasögon och lite smålustig var han också... Således en riktigt lyckad jul!


Ojoj äntligen ger sig den hjulbente tomte iväg så vi kan öppna våra julklappar!!!Axel fick trollerilåda... här krävs övning minsann!!
Mormor Elsa hade stickat sockar... oj så fina de var!  Trodde först det var strumpbyxor men som tur var innehöll inte kartongen vad bilden utanpå visade!Viktor var sjuk och passade på att ta det lugnt med mamma en stund och Tiny står och väntar vid diskmaskinen längre bak... snart vankas kanske något gott på en och annan tallrik... hon har lärt sig när det är dax minsann!

Inga kommentarer: